mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

VAB -nu börjar säsongen

Livet i v�r familj, sjuka barn Ensamstående, Mamma, Utmana ödet, VAB, feber, fyrabarnsmamma, sjuka barn Permalink0
Häromdagen pratade jag och några kollegor på jobbet om VAB. Jag konstaterade att vi kommit lindrigt undan i år med bara några få vabdagar än så länge. Det skulle jag inte ha gjort.
 
Jag borde ha lärt mig vid det här laget att inte utmana ödet med den typen av uttalanden, men optimisten i mig har tyvärr en förmåga att vilja ta ut segrar i förväg, något som sällan lyckas.
 
Natten till idag fick Theo hög feber. Så idag blev det till att vabba. Kanske var det bara så att vabsäsongen var lite sen i starten i år men att det nu kör igång igen med det vabmaraton som de senaste årens vintrar bestått av? Eller vågar jag fortsätta tro (hoppas) på att det kommer att bli lindrigare i år nu när trillingarna fyllt fyra och deras immunförsvar har haft några år på sig för att utvecklas?
 
Ett av dagens få glada ansiktsuttryck på denna lilla pojke som har spenderat dagen med halsont och feber.
Till top