mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Nya kläder

Livet i v�r familj Ensamstående, Kläder, Mamma, Trillingar, begagnade, femåring, fyrabarnsmamma Permalink0
Barnen har fått nya kläder. Eller, inte nya egentligen utan begagnade, men nya för dem. Snälla föräldrar till barnens kompisar brukar låta oss få ta över urvuxna kläder från deras barn. Det är tur, för det går åt rätt mycket kläder hos oss. Och barnen tycker att det är roligt när de får kläder från sina lite äldre vänner. Så kvällen har ägnats åt att prova kläder. 
Camila är överlycklig för sin nya klänning och glittriga skor (hon vägrade ta av sig klänningen så nu ligger hon och sover i den).
 
Dagens bästa: Nya kläder till barnen.
Dagens sämsta: Hosta och snörvel hos både mig och barnen.
Dagens konversation: (Matias) -Mamma, varför fanns det dinosaurier?  (jag) - Jag tror ingen riktigt vet det. (Matias) - De kanske kom hit för att kolla om det här var ett bra ställe för människorna att bo på. 
 
Till top