mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Fars dag 2016

Livet i v�r familj Barn, Ensamstående, Fars dag, Mamma, Pulka, Snö, Snögubbe, fyrabarnsmamma, morfar, pappa Permalink0
Jag visste inte om det skulle bli något fars dagsfirande för mina barn igår. Deras pappa har haft fullt upp på senaste tiden och jag fick inget svar på mina frågor om huruvida han skulle komma och låta sig firas eller inte. I hopp om att han ändå skulle komma förbi så köpte jag i alla fall några små presenter från barnen (de obligatoriska fars dagsstrumporna och lite annat smått) och laddade frysen med kladdkaka och tårta (såna där som en köper färdiga och frysta). Det var bra, för både barnens pappa och min pappa (barnens morfar) kom. Barnen var överlyckliga.
 
Det blev en bra dag. Barnen fick vara ute en lång stund och leka i snön tillsammans med sina favoritgubbar  (dvs deras pappa och deras morfar). Jag var med ute en stund och gick sen hem och lagade lite fars dags lunch. Eftersom det är så sällan som jag är helt själv så det kändes som en otrolig lyx att få laga mat en stund utan att hela tiden bli avbruten av barnen under tiden. Sen åt vi lunch och åt tårta i god stämning (varje gång jag och barnens pappa lyckas umgås flera timmar i streck utan att det blir dålig stämning är en framgång). Barnen hade en toppendag!  
 
Morfar hjälper Camila tillrätta i pulkan.
 
Full fart nerför backen! (Theo och Camila).
 
 Så var det Gabriels tur att åka i full fart nerför backen.
 
 
 Theo beundrar snögubben som Matias gjort tillsammans med sin morfar.
Till top