mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Treårskontroll på BVC

Livet i v�r familj BVC, Bläckfisk, Ensamstående, Mamma, Trillingar, fyrabarnsmamma, mammablogg, treårskontroll Permalink0
Idag har trillingarna varit på treårskontroll på BVC. Det gick bra och det verkar som om de ligger ungefär där de ska i sin utveckling. De mättes, vägdes, fick svara på frågor om vad som visades på olika kort, fick hoppa, rita och sparka boll. De mesta klarade de galant. Skönt!  
 
Det verkar som om de tyckte att det var roligt att vara på treårskontroll för de har pratat en massa nu under kvällen om att de vill gå till BVC imorgon också. 
 
En koncentrerad Gabriel på treårskontroll på BVC.
 
 
Till top