mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Theodors namnsdag

Livet i v�r familj Ensamstående, Mamma, Paket, Spiderman, Theodor, fyrabarnsmamma, namnsdag, tårta Permalink1
Idag har vi firat Theo som har namnsdag  (han heter Theodor, men vi kallar honom för Theo).  Vi firar namnsdagar rätt ordentligt, med tårta och paket (men bara ett). Jag har valt att göra så för att allihop ska få ha en egen dag då de blir firade själva. Födelsedagarna har de ju nästan samtidigt. Eller, tre av dem har ju faktiskt sin födelsedag på samma dag och den fjärde fyller år två dagar senare.
 
Theo var nöjd med sin present och sin tårta. Han har pratat länge om att han vill ha en Spiderman och idag blev hans önskning uppfylld.
 
Vilken lycka, det var en Spiderman i paketet! Theo får hjälp av sina bröder
att öppna. De har alla ätit chokladtårta, men Matias gick in för det lite mer
helhjärtat än småbröderna vilket syns.
 
 Akta dig tårtan, Theo skär upp!
#1 - - Agneta:

Men så himla smart att fira var och ens namnsdag! Här firar vi inte namnsdagar, men så har vi ju egna födelsedagar i stället. Grattis till Theo!

Svar: Ja, det känns viktigt att de får ha en dag som är deras egen. Annars gör de ju allt ihop, i alla falla trillingarna. Och så gör namnsdagsfirandet att vi får ha små minikalas ibland och ger oss en anledning till att sätta lite guldkant på vardagen.
Mamma bläckfisk

Till top