mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Valborg med trötta trillingar

Livet i v�r familj Permalink0
Nu var det länge sen jag skrev. Först var barnen sjuka lääänge. Efter det har jag varit sjuk lääänge. Jag lyckades såklart pricka in att bli sjuk under en period då jag hade en massa saker inplanerat så jag har gjort mitt bästa för att ignorera min dunderförkylning och istället köra på i full fart. Det gick. Men att blogga samtidigt orkade jag inte. Nu är det äntligen över. Åtminstone nästan. Lite småförkyld är jag fortfarande men jag känner mig i alla fall levande igen. 
 
Med hjälp av barnens pappa lyckades vi komma iväg ut på valborgsfirande idag. Trillingarna orkade dock inte hålla sig vakna tills brasan skulle tändas. De blev argare och argare och fräste att de ville gå hem. Tjugo minuter innan brasan skulle tändas fick jag ge upp. Istället för att se på brasan fick jag styra en trött liten trio till bilen och sen sitta där och vänta medan Matias och hans pappa tittade på brasa och fyrverkeri. Trillingarna sov sött i sina bilstolar under tiden.
 
Brasan jag inte fick se (men Matias såg den).
 
Till top