mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Egentid!

aktiviteter för barn Barn, Bläckfisk, Ensamstående, Jullov, Mamma, Vinterdag, fyrabarnsmamma, mammablogg Permalink1
Jag har egentid!! Det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag behövde det! Jag har ätit lunch, kollat in rean lite, och nu ska jag gå på bio, alldeles själv! Underbart! Tack älskade syster/moster och systerdotter/kusin för att ni gör detta möjligt!
 
Igår lyckades jag också komma ut, tillsammans med barnen. Med barnens pappa åkte vi på äventyr till en gård. Såg hästar, satt i en traktor (barnen) och sprang omkring i snön. En bra dag! Barnens föräldrar lyckades spendera flera timmar ihop utan ett enda gräl. Lycka för barnen! Jag lyckades också ta mig till centrum och hämta paket. Det blev som julafton en gång till! Är du nyfiken på vad som fanns i paketen? Det får du läsa i kommande inlägg. Nu ska jag se på bio!
 
Härlig vinterdag med barnen.
 
Till top