mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Morfar med till simskolan

Livet i v�r familj, aktiviteter för barn Ensamstående, Lycka, Mamma, Simskola, femåring, fyrabarnsmamma, minnen, morfar Permalink0
Idag var morfar (barnens) med till simskolan och en liten femåring var överlycklig. Morfar är nämligen väldigt populär hos mina barn och alldeles extra mycket omtyckt av Matias. Aldrig tidigare har det barnet ansträngt sig så hårt och simmat så bra. Och det gav resultat för morfar blev mäkta imponerad.  Mamman (jag) som fick sällskap på läktaren tyckte också att det var trevligt att ha morfar (pappa) med till simskolan. Efteråt, medan vi åt korvtallrik i simhallens cafeteria och tittade på ungdomar som tränade basket, slog det mig att det är såna anspråkslösa stunder som samlas i barnens lyckominnesbank. För lycka för en femåring behöver inte vara en dyr semesterresa (även om det säkert också skulle uppskattas). Att äta korvtallrik i simhallens cafeteria tillsammans med morfar är minst lika bra.
 
 
I denna hög finns en trött, men lycklig, liten femåring som sover gott efter att ha ansträngt sig till det yttersta på sin simskola. 
 
 
Till top