mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Bloggen har fått en maskot

Livet i v�r familj AW, After Work, Barn, Bläckfisk, Ensamstående, Gröna lund, Grönan, Mamma, Pirater, blogg, femkamp, femåring, fyrabarnsmamma, gosedjur, kärlek, livet med barn, maskot, rosa Permalink0
Bloggen har fått en maskot. En rosa piratbläckfisk.  En kollega vann den på Gröna lund när de hade AW med femkamp efter jobbet, som jag så klart som vanligt inte kunde vara med på (jag var på föräldramöte på skolan istället). Kollegorna tyckte att den passade mig så jag fick den. Den blev direkt adopterad av Camila som kramade den ömt hela natten i natt medan hon sov.  Tack Björn för att du genom ditt utmärkta skjutande kammade hem en så fin (det tycker i alla fall Camila att den är) maskot till vår blogg!
 
Bloggens nya maskot. 
 
 Kärlek uppstod direkt mellan denna lilla femåriga flicka och den rosa priratbläckfisken. Vår nya maskot fick spendera natten ömt kramad av Camila.  
 
 
Till top