mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Sjuk mamma och sjukt barn

Hälsa, Livet i v�r familj, sjuka barn Barn, Ensamstående, Mamma, Trillingar, Trött, Vila, bläckfisk, fyrabarnsmamma, sjuk, sjuka barn Permalink0
Sen några dagar tillbaka mår jag inte så bra. Jag har ont lite överallt i kroppen (mest ryggen) och känner mig svag och jättetrött. Och så har jag haft ont i halsen också, men det börjar gå över nu. Imorse kände jag det som att om jag inte får vila så kommer jag inte att orka mig igenom dagen. Så trots alla kval om hur vår ekonomi påverkas, och alla skuldkänslor gentemot arbetsgivaren och kollegorna (varför tycker jag att det är så fruktansvärt skämmigt att sjukanmäla mig??), så sjukanmälde jag mig till jobbet. Lättad gick jag hemåt efter att ha lämnat barnen på förskolan och tänkte att nu ska jag äntligen få bukt på den sviktande hälsan med lite vila.  Tji fick jag. Jag hann bara vara hemma en halvtimme innan de ringde från förskolan och meddelade att Camila var dålig i magen. Så istället för att vila fick jag gå tillbaka till förskolan och hämta hem en liten sjukling. Men vi har i alla fall haft en lugn dag tillsammans, även om Camila har varit mycket piggare än mig.
 
Liten (pigg) sjukling hemtransporteras.
Till top