mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Nästan åtta timmars sömn

Livet i v�r familj Barn, Ensamstående, Mamma, Sömn, fyrabarnsmamma, småbarn Permalink0
Natten till idag (eller igår snarare för nu har midnatt passerat) sov jag nästan åtta timmar i sträck. Tror jag. Kan det vara möjligt? Eller har jag bara varit så trött när jag har blivit väckt att jag inte minns det? För inte kan det väl vara så att alla fyra har sovit hela natten igenom utan att vakna? Eller att de har vaknat men låtit bli att väcka mig? Kanske var jag så trött att jag helt enkelt inte vaknade hur mycket de än försökte? 
 
Vad som nu hände (jag hoppas att det faktiskt var så att de sov hela natten utan uppvak) så hoppas jag innerligt att det kommer att hända igen, snart, och ofta! För så otroligt skönt det är att inte vara dödstrött!
Till top