mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

ledig men aldrig sovmorgon

Livet i v�r familj Ensamstående, Skriv taggar...mamma, Sömn, Trillingar, fyrabarnsmamma, förskola, ledigt, sovmorgon Permalink1
Trillingarnas nya förskola var stängd idag. Personalen har haft planeringsdag. Så vi fick en paus i inskolningen och en ledig dag. Matias, som går kvar i den "gamla" förskolan fram till semestern, fick också stanna hemma. Sov morgon, jippi, tänkte jag glatt i går kväll och stannade uppe till sent och fixade med lite grejer som jag behövde få gjort. För jag lär mig aldrig, gång på gång glömmer jag bort (förtänger?) att det alltid är något av barnen som vaknar extremt tidigt de dagar vi inte behöver stressa upp och iväg på morgonen. Såklart blev jag väckt fem imorse av någon som vägrade att ens överväga mitt förslag (min desperata bön) om att försöka somna om och som gjorde sitt bästa för att, med framgång, väcka sina syskon.
 
Varför är det så? Varför vaknar mina barn, som jag får dra upp ur sängen på förskole/arbetsdagar, alltid i ottan när vi är lediga?
#1 - - Agneta:

Haha!! Ja, det är Murphys lag gissar jag. Jag är likadan, längtar så efter en sovmorgon bara för att vakna toktidigt när jag väl har min lediga dag..:(

Svar: Ja, Murphys lag gäller stenhårt i mitt liv.
Mamma bläckfisk

Till top