mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Skattkammarön

Livet i v�r familj, aktiviteter för barn Barnteater, Ensamstående, Familjeteater, Mamma, Mittiprickteatern, Pirater, Skattkammarön, femåring, fyrabarnsmamma, teater Permalink1
Idag var Matias och jag på teater. Det var premiär för Mittiprickteaterns parkteater Skattkammarön. Pjäsen är en fri tolkning av Robert Luis Stevensons Skattkammarön, och vänder sig till barn från 5 år och deras familjer. Vi fick gå långt från närmaste busshållplats för att komma till Husby gård, där föreställningen hölls och såklart började det regna precis när vi klev av bussen. Men det var det värt! Matias tyckte jättemycket om pjäsen och det gjorde faktiskt jag med. Pirater, gastar, och pistoler. Kan det bli mer spännande än så för en femåring? Och underhållande även för vuxna. Duktiga, erfarna, skådespelare blandat med ungdomar från trakten som gjorde teaterdebut. Sympatiskt, innovativt och roligt. Rekommenderas (programmet finns här)!
 
 
 
Skattkammarön, föreställning av Mittiprickteatern.
 
 
 Långpromenad i regnet, för att gå på teater.
 
 
 Matias tyckte pjäsen var så spännande.
 
 
 
 
#1 - - Agneta:

Åh, utomhusteater - helt underbart!

Svar: Ja verkligen (så länge det inte regnar)!
Mamma bläckfisk

Till top