mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Ovälkommen gäst - himlans kräksjuka!

Livet i v�r familj, sjuka barn Ensamstående, Kräksjuka, Mamma, Trillingar, fyrabarnsmamma Permalink3
Vi har besök av en ytterst ovälkommen gäst -kräksjukan. Camila blev sjuk under natten och har varit dålig hela dagen. Det är med bävan som jag gör mig i ordning för att gå och lägga mig (måste lägga mig tidigt för att orka många uppvak med lakansbyten och tröstande av sjuka barn under natten). Vem mer kommer att insjukna under nattens gång?
 
Idag är det förfärligt synd om denna lilla tjej. Det enda hon har kunnat
äta är kex.
#1 - - Agneta:

Magsjuka är det värsta som finns! Jag tar hellre tre infuensor än, en magsjuka. Krya på er!!

Svar: Ja usch, det är verkligen inte kul. Den enda fördelen, att det brukar gå snabbt över, verkar dessutom inte gälla just denna magsjuka. Tack!
Mamma bläckfisk

#2 - - Cissi:

Magsjuka är absolut värsta! Hoppas verkligen ni andra klarar er!

Svar: Ja, blä! Tack! Än så länge har två av barnen klarat sig, men jag vågar inte hoppas på att de ska komma undan. Det är nog bara en tidsfråga innan de också bli sjuka. Känner mig inte så optimistisk just nu.
Mamma bläckfisk

#3 - - piichas blogg- 26år och mamma till 2 barn:

åh vilken fin blogg, fin design också :)

Svar: Men åh, vad glad jag blir av din kommentar!!! Tack! Din blogg är också fin.
Mamma bläckfisk

Till top