mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Hinner inte blogga -vart tar tiden vägen?

Livet i v�r familj Ensamstående, Kräksjuka, Mamma, bloggande, fyrabarnsmamma, förkylning, mammablogg, vattenpölar Permalink0
Var tar tiden vägen? Nu är klockan snart midnatt och jag har inte hunnit blogga idag heller, precis som igår, och dan före det. Det känns som om jag inte hinner med någonting! Nu måste jag ju gå och lägga mig, så bloggandet får åter igen skjutas på framtiden.  Vi är i alla fall friska (någorlunda, jag har ont i halsen och är snorig men efter vår kräksjukerfarenhet från förra och förrförra veckan så känns lite ont i halsen och snörvel som rena lyxen).
 
Vattenpölar med is på är sååå kul! Tycker barnen. Mamman som får ta hand om
blöta overaller och genomdränkta vinterstövlar är inte lika entusiastisk.
Till top