mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Ensamstående mamman med fyra småbarn har kräksjuka

Livet i v�r familj Barn, Ensamstående, Kräksjuka, Mamma, fyrabarnsmamma, småbarn Permalink3
Den ensamstående mamman med fyra småbarn att ta hand om har kräksjuka! Borde inte vi få dispens från sånt? Nu är jag nog på bättringsvägen, men gårdagen var verkligen inte en rolig dag. Rapport om det kommer senare. 
#1 - - Christina:

Starkt gjort att ta dig igenom det själv... för man vill ju inte ringa på hjälp med stor risk att de drabbas själva. Krya på dig!
Christina,

Svar: Tack! Men jag vet inte om det beror på att jag är så värst stark, jag har ju liksom inget annat val. Precis, det vimlar inte direkt av frivilliga som vill komma och avlasta lite just nu.
Mamma bläckfisk

#2 - - Anonym:

Jo!! Du borde verkligen få dispens för kräksjuka. Den där sjukdomen är jobbig nog att hantera när bara barnen drabbas. Eller att drabbas själv när man bara har sig själv att ta hand om. Men att få kräksjukan och behöva ta hand om fyra barn samtidigt, det måste vara olidligt!!

Svar: Ja, rätt olidligt tyckte jag allt att det var i lördags. Jag försökte intala mig själv att det finns betydligt värre saker man kan drabbas av men kunde ändå inte låta bli att tycka rätt synd om mig själv.
Mamma bläckfisk

#3 - - Anonym:

Gud vad du är tapper!

Svar: Tack! Men så värst tapper känner jag mig inte just nu. Mest gnällig och grinig. Fast jag blev lite gladare av din kommentar!
Mamma bläckfisk

Till top