mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

I Stockholm idag

Livet i v�r familj Attentat, Barn, Drottninggatan, Ensamstående, Mamma, Stockholm, fyrabarnsmamma Permalink0
Jag känner mig skakad, ledsen och samtidigt så väldigt tacksam. Idag har jag varit föräldraledig med Matias och största delen av dagen har vi spenderat på Drottninggatan i Stockholm (på jakt efter vårkläder till Matias). Ungefär en halvtimme före det att en lastbil skulle meja ner, och döda, människor på den plats där var fick vi för oss att gå på bio. Så när attentatet skedde satt vi i trygghet inne på bion och märkte inget av det som hände utanför. Jag är så otroligt tacksam för det! Hade vi inte plötsligt, oplanerat, fått lust att gå på bio så hade mitt femårige lilla barn (och jag) blivit vittne till något fruktansvärt. Eller kanske ännu värre, vi kunde ha blivit offer. 
 
Vi kom undan. Men hur många andra barn var där? Den lilla flickan som Matias lekte en stund med inne på H&M, var hon kvar där?  Mina tankar är hos de som drabbats.
 
Min älskade lilla unge tämjer lejon på Drottninggatan i Stockholm , idag, glad och trygg (trodde vi), i solsken. Det som hände en stund senare är helt ofattbart.
 
 
 
 
Till top