mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Matias 5 årskontroll

Livet i v�r familj 5 års kontroll, BVC, Ensamstående, Mamma, femåring, fyrabarnsmamma, mammablogg Permalink0
Idag var det Matias tur att bli BVC checkad (trillingarna var på 3-års kontroll för två veckor sen). 5-års kontroll. Det är stort! Det kändes nästan lite högtidligt när vi var på väg in på BVC. Både jag och Matias drabbades av plötslig förrundran över hur stor han har blivit.
 
Det gick bra. Men synen behöver vi kolla igen om några månader för det gick lite si sådär för honom att se bokstäverna i raden längst ner på syntesttavlan. Förmodligen (förhoppningsvis) beror det på att ögonen släpar efter lite i utvecklingen och i så fall kommer de (ögonen alltså) i kapp inom några månader. Han har fått tid för en ny synundersökning i mars. 
 
Matias på 5 årskontroll på BVC.
Till top