mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Lucia på barnens förskola

Livet i v�r familj 5 år, Barn, Ensamstående, Födelsedag, Lucia, Mamma, Paket, Pyssel, bläckfisk, femåring, fyrabarnsmamma, förskola, luciatåg, mammablogg Permalink0
Luciadagen är nog den bästa dagen på hela året för alla föräldrar som har barn i förskoleåldern. Mammahjärtat svämmade över på luciafirandet på barnens förskola imorse! Tänk att fyra av de där fina barnen som stod och sjöng så fint för oss föräldrar är mina!! Jag är så fantastiskt lyckligt lottad!
 
På mina barns förskola får dessutom de föräldrar som vill stanna kvar under förmiddagen och julpyssla och efter det äta lunch tillsammans med barnen. Så idag har jag hjälpt små barn (mest mina egna) att pyssla tomtar, julgransprydnader och julkort. Så himla mysigt!!
 
(ursäkta kvaliteten på fotona, fotoredigeringsprogrammet ligger i den dator som kraschade i förrgår)
 
Såå fint luciatåg!
 
 
+
Älskade små tomtar, Lucia och pepparkaksgubbe (Camila heter faktiskt
Lucia i andranamn, så hon är en Lucia på riktigt).
 
 
Theo pysslar.
 
 
Camila beundrar de fina tomtarna som hon och hennes förskolekompisar
har pysslat.
 
 
Gabriel och Theo spelar musik.
 
 
 
En tomte (Matias) och en pepparkaksgubbe (Theo) leker med tågbana.
 
 
 
Nu är det hög tid att sova några timmar innan det blir dags att gå upp och fira en liten kille som fyller fem.
 
Om några timmar fyller Matias fem. Imorgon bitti ska han firas med tårta och 
dessa paket (han ska firas på lördag och på söndag också, så fler paket väntar
längre fram i veckan).
Till top