mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Dags att sova

Livet i v�r familj Permalink1
Efter några nätter med barn som har turats om med att vakna (de är lite småförkylda) så är jag ordentligt trött. Att ett av barnen (Matias) vaknade, och envist väckte oss andra, före sex på morgonen både i lördags och i söndags gör inte saken bättre. Det är fascinerande, och väldigt irriterande, att det barn (fortfarande Matias)  som jag får kämpa för att få liv i klockan sju på vardagsmorgnarna har som vana att alltid (nästan, jag överdriver lite) vakna supertidigt på helgerna. VARFÖR!!!
 
Idag satt lösmustaschen från loppieventet igår på denna lilla kille.
 
Den här presenten fick jag av Matias idag. Det står "till mamma" på den. I fanns en teckning som föreställde mig och Matias hand i hand. Kärlek!!!!
 
Nu ska jag sova. Godnatt!
#1 - - Anneli:

Fina fina Matias, vilken bekräftelse!
Du ser, du är världens bästa mamma!!

Till top