mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Varför??

ensamstående, sjuka barn, sömn Permalink0
Varför vaknar mina barn alltid halv sex på morgonen när vi är lediga när jag får väcka dem  (trötta och motvilliga till att gå upp) klockan sju de dagar vi ska i väg till förskola och jobb?
 
Rödögd, rynkig och blek av sömnbrist gör jag nu oss iordning för att åka och bli fotograferade för att vara med i ett reportage i Vi Föräldrar.  Barnen är förkylda, snoriga och rödnäsiga. Jag hoppas att fotografen har ett bra fotoredigeringsprogram!!
Till top