mammablackfisk.blogg.se

Här bloggar jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna Gabriel, Theo och Camila och deras storebror Matias. Livet hos oss är trångt, kaotiskt, slitigt och högljutt och men också fullt av kärlek, glädje och humor. Att få vardagen att gå ihop och samtidigt (försöka) se till att fyra små barn får en trygg barndom är minst sagt en utmaning när det bara finns 24 timmar om dygnet, två händer, en hjärna och en inkomst. Här bloggar jag om vardagen mitt i småbarnskaoset, om svårigheterna jag tampas med som ensamstående fyrabarnsmamma och om hur jag gör för att få det att funka (eller inte funka) . Välkommen till min blogg!

Välkommen till min nya blogg!

Allmänt, Livet i vår familj, föräldraskap Barn, Ensamstående, Otillräcklighet, Trillingar, kaos, mammablogg, småbarn, stress, vardagsliv Permalink1

Välkommen till min blogg! Här skriver jag om livet som ensamstående mamma till fyra små barn, trillingarna T, C och G och deras storebror M. Bloggen handlar om livet i vår familj, om stress och otillräcklighet, svårigheter, bekymmer och oro, om lösningar och överlevnadsstrategier och om glädje, skratt och kärlek. Fokus lägger jag på vardagslivspusslet, på hur jag gör för att få livet att gå ihop (nåväl, så gott det går) trots att jag bara har två armar, en hjärna, en inkomst, och 24 timmar om dygnet. Det här är en blogg om föräldraskap, stök, kaos och stress och om de glädjeämnen (barnen!) som finns mitt i detta. Med andra ord, en blogg om hur en överlever som ensamstående småbarnsförälder. 

#1 - - Blogg.se:

Lycka till med din nya blogg!

Till top